Barn, Weekend en Greenhouse zijn drie verschillende moodboards met elk hun eigen sfeer. Behalve dat het drie aparte sferen zijn, kun je ze ook heel goed samen combineren en lopen ze mooi in elkaar over. De natuurlijke materialen en kleuren zie je in elk bord terug, steeds op een andere manier. Cosy Villa staat voor opgewekt, vrolijk, gezellig en knus. We houden van 'feeling good' en het gevoel van warmte, comfort en ontspanning. De Cosy Villa producten en meubelen kun je eindeloos onderling combineren tot je eigen sfeer. Elk moodboard laat een woonstijl zien waar Cosy Villa zich in kan vinden. Welke sfeer spreekt jou het meest aan?

Weekend
Rusten, spelletjes doen en genieten van je weekend, dat is het gevoel dat wordt nagestreefd bij weekend. Gezelligheid zit in hele kleine, maar bijzondere momenten. En voor al die momenten is Cosy Villa er. Cosy Villa zorgt voor sfeer en beleving. Cosy Villa gelooft in het nieuwe landelijk wonen. Warm, zacht, luxueus, sfeervol en smaakvol. We geloven in heerlijk thuiskomen, eindelijk ontspannen, relaxen, alleen of met vrienden. In gezellig eten. In wollen truien en open haarden. In metime, in quality time, in lifetime. Cosy’s Weekend is wat stoerder, met donkerdere aardekleuren. Het harde en zachte gecombineerd zorgt voor een prachtige contrastrijke en toch warme sfeer.
Barn
Licht, natuurlijk en rustgevend. Dat is wat Cosy’s Barn uitstraalt. Een omarmend en zacht gevoel met een nonchalant tintje. Denk aan lichte kleuren, linnen, katoen en rotan, blank hout en riet. Het atelier van een pottenbakker of de vers gewitte hooischuur van een boerderij is wat ons inspireerde. Van rustige kleuren krijg je automatisch rust in je hoofd, en dat is fijn thuis komen. Cosy Villa staat nog altijd voor “Nieuw Landelijk wonen” en Cosy’s Barn geeft dit beeld perfect weer. Het is nieuw, fris en eigentijds, maar ook nog altijd landelijk en vertrouwd op de Cosy manier.
Greenhouse
De landelijke stijl is oorspronkelijk een afspiegeling van het boerenbestaan. Leven, werken en warm wonen met veel gezelligheid. De materialen zijn natuurlijk, denk aan; hout, steen, linnen en katoen. De kleuren hebben natuurlijke aardetinten. Cosy’s Greenhouse staat echt voor natuur en alle elementen die daarbij horen. Hoe fijn is het om op zondag een wandeling te maken door het bos? Even een frisse neus halen omringd door het groen. De natuur heeft een positieve werking op ons immuunsysteem, waarom dan niet het groen van de natuur naar binnen halen?